Wat wij geloven

Bij Kamakara geloven we in het combineren van creativiteit, technologie en een persoonlijke aanpak om jouw online aanwezigheid te versterken en je te laten schitteren.

Met oog voor detail en een flexibele houding werken we samen aan een online meesterwerk dat een blijvende indruk achterlaat.

Onze missie is om technologie toegankelijk en dienstbaar te maken, zodat jij kunt genieten van een unieke, effectieve en gebruiksvriendelijke website.

"

Ik ben Jan-Thijs

Mijn naam is Jan-Thijs, oprichter van Kamakara.

Van nature huist er in mij een creatieve geest met een liefde voor technologie. Meer schoonheid brengen in de wereld en technologie dienstbaar maken aan de mens zijn mijn roeping.

Samen met mijn broer Florian combineren wij onze talenten om deze missie ten uitvoer te brengen en mensen blij te maken. 

Ik woon in de groene Achterhoek en ben vader van twee kinderen. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar en vind je mij klussend, bouwend of in de biologische moestuin.

"

Ik ben Florian

Mijn naam is Florian en ik heb veel ervaring met het werken met mensen en sales. Mijn passie voor muziek komt tot uiting in mijn vrije tijd, waar ik graag muziek maak.

 

Samen met mijn broer Jan-Thijs zet ik mij bij Kamakara in om onze klanten de best mogelijke service te bieden en hen te helpen bij het realiseren van hun online doelen. Mijn affiniteit met mensen en mijn sales-ervaring stellen me in staat om een sterke band op te bouwen met onze klanten en hun behoeften volledig te begrijpen.

"

Wat betekent ‘Kamakara’ eigenlijk?

Kamakara is afkomstig uit het Sanskriet, een oude taal die de basis vormt voor veel moderne talen. In het Sanskriet betekent ‘kama’ onder andere: verlangen, liefde en vrijheid, terwijl ‘kara’ verwijst naar dienstbaarheid of het scheppen.

De naam Kamakara symboliseert dus een filosofie van vrijheid en dienstbaarheid, die centraal staat in onze benadering van webdesign en online marketing.

Bij Kamakara zetten we ons in om met passie en toewijding anderen te helpen hun online ambities waar te maken. We geloven in het uit vrije wil dienstbaar zijn aan anderen en streven ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het creëren van succesvolle en inspirerende online aanwezigheden.

"